Om PETERSBYGG

Peters Bygg är ett litet byggföretag i norra Skåne. Vårt byggteam är uppbyggt av professionella hantverkare som alla har unika specialiteter vilket gör oss som byggfirma väldigt brett, trots att vi inte är så många. Peters Bygg erbjuder våra tjänster till renoverings- och byggsugna människor och företag i hela Skåne och närbelägna områden. Vi älskar att ta emot uppdrag av alla storlekar och slag, det är variationen som gör att vårt yrke aldrig blir tråkigt.

Om PETERSBYGG

Totalentreprenad

Vi på Peters Bygg tar gärna emot småuppdrag, men ansvarar gärna för hela byggprojekt. Vu erbjuder totalentreprenad åt den som önskar en pålitlig arbetsledare som garanterar strålande resultat och effektivt arbetsprogram.

Genom att anlita Peters Bygg som totalentreprenad så sparar du pengar, tid och stress. Vi är effektiva, pålitliga och mycket noggranna.

Vår erfarenhet inom badrum

Den erfarenhet om vi på Peters Bygg sitter på när det gäller badrum är mer än tillräcklig för att vi ska våga ta oss an alla typer av badrumsprojekt. Vi känner till olika materials för- och nackdelar, och hur planeringen av badrummet i regel blir som bäst. Vi har själva massor av kreativa idéer, men är i första hand lyhörda inför dina önskemål och tankar.

ROT

ROT är en akronym för Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad; det är också namnet på den skattelättnad som staten erbjuder renoveringssugna privatpersoner. Genom att dra nytta av ROT-avdraget så får du arbetskostnaderna i samband med renoverings-, ombyggnads-, och tillbyggnadsprojektet halverade. För mer information om Rot är du välkommen att kontakta oss.