Övriga tjänster

Övriga tjänster

Hög kvalitet till rätt pris

En av våra stora ambitioner här på Peters Bygg är att erbjuda högkvalitativa byggtjänster till rättvisa priser. Vi tycker att alla ska ha rätt till hållbara, prydligt avslutade byggarbeten, oavsett om det är ett badrum eller ett tak som ska göras vid.

Vi på Peters Bygg har kompetens inom det mesta i byggbranschen, från rivningsarbeten till finsnickeri. De flesta uppdrag vi får in handlar om renoveringsprojekt och vi har särskild expertis inom tak, badrum och fönster.

Fönster

Är ditt hem i behov av nya fönster så ställer vi på Peters Bygg mer än gärna upp och ansvarar för bytet. Vi levererar fönster från Rehau som garanterar hög kvalitet. Nya fönster kommer att dra ner dina uppvärmningskostnader och isolera ditt hem från ljud utifrån.

Hos oss kan du köpa såväl träfönster som aluminiumsfönster och utöver fönster levererar vi också balkongdörrar, pardörrar och skjutpartier till uterum.

Tak

Taket är husets kanske viktigaste del, det är det viktigaste skyddspartiet för inomhusklimatet, med väggar och golv hack i häl. Dock ska det sägas att taket inte bara är viktigt ur skyddssynpunkt, utan också ur det estetiska perspektivet. När ett hus får ett nytt tak så är det som att det genomgått ett stort ansiktslyft.

Det finns många olika tak att välja bland och vi hjälper dig gärna med våra personliga rekommendationer.

När du valt ditt tak så kommer vårt takteam och sätter upp det, bit för bit i rätt ordning. Det är en värdefull investering.

Välkommen till oss för en offert på ditt byggprojekt!